Пятница, 26.04.2024, 21:15


 Союз консультантов по недвижимости
Главная | Мой профиль | Регистрация | Выход | Вход Вы вошли как Гость | Группа "Гости"Приветствую Вас Гость | RSS
Поиск
Архив новостей
Календарь
«  Июнь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наш опрос
Оцените наш сайт
Всего ответов: 51
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2010 » Июнь » 22 » 22.06.2010 Пост-реліз за матеріалами Круглого столу
14:37
22.06.2010 Пост-реліз за матеріалами Круглого столу
Пост-реліз за матеріалами Круглого столу.

     18 червня 2010 року в приміщенні Держкомпідприємництва України відбувся Круглий стіл на тему: «Шлях до сталого ринку нерухомості в Україні» який вів Голова Національної Ради Ріелторської палати України Бондаренко Олександр Олександрович.
     Організаторами Круглого столу виступили Європейська економічна комісія ООН, міжнарожна федерація з нерухомості «FIABCI» та з української сторони Держкомпідприємництво України, «FIABCI – Україна» і «Ріелторська палата України» за підтримки Спілки фахівців з нерухомого майна України.
     На Круглому столі була презентована програма виходу ринків нерухомості з кризи «Основи політики для сталих ринків нерухомості. Принципи та рекомендації для розвитку галузі нерухомості країни», що була розроблена ООН та «FIABCI». Програму презентували президент «FIABCI» п. Енріко Компаньолі та голова Консультаційної групи з питань нерухомості Європейської комісії ООН п. Вольфганг Амман.
     Програма викликала зацікавленість Урядів багатьох країн світу і перша презентація Програми відбулася в Україні.
     В засіданні Круглого столу взяли участь представники законодавчої та виконавчої гілок влади, зокрема Народний депутат України Прасолов Ігор Миколайович, заступник Голови Держкомпідприємництва України Яцишина Галина Миколаївна, заступник Голови Держкомпідприємництва України Свіщева Світлана Іванівна, директор департаменту Міністерства юстиції України Завальна Інна Ігоревна, директор департаменту Державного агенства інвестицій та іновацій Лукач Ростислав Володимирович. Представники експертного середовища України, зокрема Президент Спілки фахівців з нерухомого майна України Рубанов Олександр Миколайович, Голова Спілки консультантів з нерухомості Несін Віктор Васильович, член Ради Товариства оцінювачів України Лебідь Наталія Петрівна, виконавчий директор Будівельної палати України Кравченко Василь Іванович, Президент Спілки кризис-менеджерів України Міхайліді Павло Миколайович, Екс-президент Професійної асоціації фінансових компаній-управителів України Гавриш Лариса Анатоліївна. Представники висловили своє бачення ситуації, що склалася на ринку нерухомості та суміжних ринках.
     В ході дискусії були висловлені пропозиції щодо вдосконалення законодавчого та нормативного забезпечення функціонування ринку нерухомості та суміжних ринків.
     Була створена робоча група з представників влади та експертного середовища по опрацюванню висловлених пропозицій та підготовки документів для передачі їх до органів законодавчої та виконавчої влади.

Оргкомітет.
Просмотров: 824 | Добавил: Vanzik | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Союз консультантов по недвижимости © 2024
Хостинг от uCoz Vanzik